Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Fundaţia de Ecologie şi Turism Potaissa din Turda împlineşte 20 de ani. Cu concert aniversar! Hai la spectacol!

Pe data de 7 noiembrie, de la ora 18.00, Teatrul “Aureliu Manea” din Turda găzduieşte concertul aniversar POTAISSA 20, concert organizat cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la înființarea Fundației de Ecologie și Turism Potaissa.

“Vom încerca să aducem pe scena teatrului puțin din atmosfera focurilor de tabără și a drumețiilor în natură prin muzică, poezie și imagini de la noi...  Ne vor încânta Maria Cocan, Ada și Alex Aitonean, Bogdan Tiutiu, Ovidiu Scridon și alți prieteni dragi” se arată în anunţul făcut public de organizatorii evenimentului chiar pe site-ul propriu al fundaţiei.

Înca ceva de reţinut: INTRAREA ESTE LIBERAĂ pe baza de rezervare.

Iar rezervări se pot face la tel. 0744.678.674, e-mail: 20@potaissa.org sau https://goo.gl/forms/qpKqha9BsMXLnQ8h2

Până una-alta, vă lăsăm să vă delectaţi cu un filmuleţ, având în vedere că la Muzeul de Istorie din Turda este deschisă expoziția "Descoperă ariile protejate de pe Valea Arieșului", cu rol de informare și promovare a rezervațiilor naturale din împrejurimile Turzii, precum și a potecilor tematice educative amenajate in perioada 2014-2017.