Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Seri de Suflet cu Doina Şoproni la Andy’s Caffe

Joi 28 februarie 2019, începând cu orele 19:00, vă invităm la cea de-a treia întâlnire  Seri de Suflet. Lili Oniş şi Ioana Racolţa, cele care au iniţiat  aceste întâlniri, vă aşteaptă la Andy's Caffe Turda în lumea muzicii şi a poeziei!

Vă îndemnăm să aduceţi din biblioteca proprie o carte  şi să citiţi în cadrul întâlnirii  un fragment sau o poezie din autorul preferat!

Invitata specială a acestei seri va fi actrița Doina Șoproni.

Invitatul permanent al Serilor de Suflet este domnul prof. univ. dr. Calin Felezeu.

Dorinţa noastră este de a aduna la un loc cât mai mulţi oameni care împărtăşesc aceleaşi pasiuni şi de a forma un grup de cultura în comunitatea turdeana.

Vă aşteptăm să bem împreună un ceai ori o cafea în lumea cuvintelor şi a sunetelor.

Toti iubitorii de poezie și muzică sunt bine veniți la Serile de Suflet!