Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Sărbătoarea Copilăriei la Turda! Parcul Central se transformă în orășelul fantastic al copiilor în perioada 1-2 iunie!

Primăria Municipiului Turda organizează și în acest an, în perioada 1-2 iunie, un eveniment dedicat copiilor. “Sărbătoarea Copilăriei” de anul acesta vine cu foarte multe surprize și peste 40 de evenimente și activități special dedicate celor mici.

Copiii se vor putea bucura în cele două zile, sâmbătă și duminică,  de o atmosferă de poveste, jocuri, concursuri, spectacole, expoziții, parc de distracții și multe premii. Cele mai îndrăgite personaje de poveste,  dar și roboții giganți Optimus Prime și Bumblebee vor fi gazdele celor mici în Parcul Central!

Invitatul special la această ediție va fi DORIAN POPA, care va susține un concert pe scena din Parcul Central, duminică, 2 iunie, de la ora 18.05.

La spectacolele de la scenă vor participa și copiii înscriși la cluburile vocaționale din municipiu. Evenimentele vor începe zilnic la ora 10.00 și se vor încheia în jurul orei 20.00.

Deschiderea oficială va avea loc sămbătă, 1 iunie, de la ora 12.00 în Parcul Central.

Programul complet aici:  http://primariaturda.ro/parcul-central-se-transforma-in-oraselul-fantastic-al-copiilor-in-perioada-1-2-iunie/?fbclid=IwAR1VtP9hOb433TY4XusCjLbZ3kwHTx5sBMXyLOh6b3J8R_FfI0J7a-aB5eg 

Vă așteptăm!

Biroul de Presă