Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

VIDEO | Promisiuni în timpul mandatului: viteză de 30 km/h în Turda

Agora
Tools
Typography

Simţiţi şi voi cum deja toţi politicienii au început să vă vrea binele, fiecare mai mult decât competitorii săi? Perfect! Înseamnă că miroase a campanie electorală.

Da, politicienii fac promisiuni în (pre)campanie, însă sunt şi politicieni în funcţii care, deşi deţin un mandat, sunt în funcţie, continuă să facă promisiuni, asta chiar dacă deja e arhicunoscut că un primar în funcţie (oricare e el) are un avantaj faţă de copmpetitorii săi tocmai deoarece candidează de pe funcţie.

Dincolo de asta, însă, hai să ne amintim de unul din exemplele de promisiuni facute în funcţie, în timpul mandatului.

Era cu peste 10 luni în urmă - mai exact pe 26 mai 2023 - când la Turda a avut loc Festivalul Toleranţei (cel cu minorităţile, cum ar veni).

La partea oficială - cea de discursuri la microfonul din sala mare a Primăriei Turda (după care ne-am dus toţi în parc să vedem cum se fac ceterne, sau vase, sau inele etc.) - a luat cuvântul şi primarul în funcţie, Cristian Matei.

Şi cum era Festivalul Toleranţei, primarul s-a referit la realizările din mandat(e), amintind inclusiv de cât de multe a realizat în zona străzii Margaretelor sau cum se impunea ca necesară schimbarea echipei de la Domeniuol Public Turda.

În fine, filmul întregului eveniment poate fi urmărit AICI, însă noi vrem să ne referim cu precădere la partea finală a discursului primarului muinicipiului Turda.

Acuma, sincer, nu ştim cât de mulţi vă mai amintiţi, sau cât de mulţi aţi fost măcar atenţi la ce vă transmitea edilul, sau câţi pur şi simplu aţi ignorat elementul politico-administrativ al evenimentului însă, pentru voi, dar nu numai, dacă doriţi să revedeţi, vă invităm să vă re-bucuraţi de momentul finalului de discurs al primarului Cristian Matei, poate chiar descoperiţi elemente care v-au scăpat la momentul respectiv.

Hai să vedem dacă vă mai reamintiţi:

Ei? Mai ţineaţi minte sau e o noutate pentru voi?

Trecând peste faptul că ştiu să îmi asum greşeala de a nu înţelege cum oamenii “trebuie să se emuleze”, apreciem că primarul îşi reafirmă misiunea pe care a avut-o, în urma căreia vă treziţi că e tot mai bine, edilul fiind atât de încrezător încât să prognozeze sărbătoriri.

Personal recunosc că la trecerea dintre anii 2023-2024 nu am fost în localitate şi nu ştiu dacă “de anu’ nou” s-a sărbătorit “noua Turdă, cu toate rezolvate, cu toate drumurile făcute”. Când am revenit, înclinam să cred că nu. Voi ce ştiţi?

Oricum, mai rămân promisiuni de spălare zilnică a drumurilor, de a se circula cu “30 km/h în Turda” sau convingerea edilului că toate cele menţionate în discurs se rezumă la “Asta e visul meu şi voi sta aici până îl îndeplinesc!”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS