Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

VIDEO | Momente vesele cu Dorin Lojigan şi tinichelele “covid-issime”

Strofocle
Tools
Typography

E stabilit deja! :) Atunci când pierdeţi momente importante pe care le rataţi din grabă sau neatenţie, noi suntem aici să vă redăm acele momente care sunt atât de amuzante încât e păcat că le-aţi pierdut. Contaţi pe noi, aşadar!

De data asta s-a întâmplat la conferinţa de presă a primarului Dorin Lojigan din sala Europa a Primăriei Câmpia Turzii.

Dacă e să fim sinceri, am putea spune că pe primarul Lojigan iar l-a luat limba pe dinainte dar, de fapt, l-a luat pe dinapoi... şi o să înţelegeţi de ce...

Foarte preocupat în febra precampaniei cu răsfoirea foilor de pe care să citească la electorat cât de primar destoinic e, Dorin Lojigan a uitat, pentru o fracţiune de secundă, (suficient cât să ne amuzăm şi noi şi voi) că are masca instalată şi s-a dedat la lins degetul ca să gestioneze mai ud foile cu proiecte.

Dar n-a fost să fie!...

Între deget şi limbă se interpunea, semeaţă, masca... Deh, csf? Nai csf!...

Aşa se întmplă când reflexul e mai rapid decât creierul! Efectele sunt, pe alocuri, chiar dezastruoase: foile nu s-au dat dezlipite - în lipsa umectării mult aşteptate - decât după eforturi seculare care au durat preţ de câteva secunde.

Una peste alta, chiar dacă impresia e că pe Dorin Lojigan l-a luat pe dinainte limba gata să dea fuguţa la întâlnirea cu degetul de edil, de fapt limba - fără ca nici ea să-şi dea seama în graba avida de salivarea degetului - l-a luat, de fapt, pe dinapoi... pe dinapoia măştii... dându-i bătăi de cap (aride) în plus, primarului...

Băi, deci ia staţi un pic! Până la urmă care i-aţi lipit foile primarului? Da’ chiar nu vă e, aşa, un pic ruşine pe sub mască? Păi dacă se lipeau şi “litirili” între ele, ce se făcea primarul? Ce proiecte mai citea? Păi, cu toate “litirili” lipite şi reamestecate (şi cu primaruul blocat în imposibilitatea de a-şi linge degetul când împăciuirea voinţei naţiunii o cere) vouă chiar nu v-a trecut prin cap că în loc de proiectul cu pasajul, de exemplu, poate primarul citea un proiect cu parcare supraetajată (de lângă un zgârie nori regăsit într-un alt “proiect” în care mai era şi un aqua-park lângă troiţa din centru cu legătură navigabilă până la monumentul eroilor ruşi) şi crea astfel o sumedenie de aşteptări în electoratul fremătând taman acum, în precampania în care inclusiv peneleul visează cu ochii deschişi? Voi chiar sunteţi iresponsabili?

Dom’ primar, ia faceţi un pic de ordine prin primărie şi revizuiţi un pic statul de funcţii al Aparatului de Specialitate Privind Deziliprea Foilor, că, uite, nenorociţii ăştia din presă profită de orice moment ca să se amuze pe seama unor oameni de treabă şi purtători regulamentari de mască!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS