26
Wed, Apr
164 New Articles

Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT) Cluj, serviciu de specialitate din cadrul Consiliului Judeţean, a participat în perioada 2-4 aprilie 2017 la cea de-a 37-a ediţie a manifestării expoziţionale Borsa Internazionale del Turismo (BIT) de la Milano, cel mai mare şi mai important târg de turism din Italia, destinat atât specialiştilor din întreaga lume cât şi publicului larg.

Evenimentul lansării a fost programat şi s-a desfăşurat pe 16 februarie, cu începere de la orele 18:00 în sala mare a Primăriei Turda. Intitulat cât se poate de sugestiv “Sunetul cuvintelor”, evenimentul a beneficiat de implicarea Casei Municipale de Cultură Turda şi a asociaţiei Rei Culturae Fautores.

În această seară, puţin după orele 19:00, un echipaj de pompieri şi un echipaj SMURD au intervenit, la Turda, solicitaţi fiind de locatarii unui imobil din centrul municipiului, locatari care nu mai reuşeau să ia legătura cu una dintre vecinele lor.

Anunţat inclusiv pe reţeaua de socializare facebook ca începând cu orele 18:00, la Turda a avut loc un miniprotest anti PSD la care au participat 35-40 de persoane care au decis să înfrunte frigul şi să asculte ce le spun useriştii şi peneliştii.

- comunicat -
Prima manifestare expoziţională a anului 2017 la care Asociaţia Produs de Cluj a participat, respectiv Expoziţia Internaţională  Săptămâna Verde de la Berlin, s-a încheiat. La fel ca la ediţiile anterioare, entitatea ce funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean a reprezentat cu mult succes comunitatea locală și produsele realizate de către întreprinzătorii clujeni, asociația reconfirmând astfel rolul de promotor al iniţiativelor private care au la bază cultura şi valorile tradiţionale.  

More Articles ...