19
Tue, Sep
147 New Articles

În perioada 2-15 mai 2017 Asociaţia Împreună Pentru Voi în parteneriat cu Grădiniţele Poiana cu Castani, Dr. I. Raţiu, Sfânta Maria, Prichindelul Isteţ, Căsuţa Piticilor, Biblioteca Municipală Teodor Murăşanu şi Şcolile Teodor Murăşanu, Avram Iancu, Ioan Opriş şi Horea, Cloşca şi Crişan va derula  cea de-a V-a ediţie a campaniei umanitare “Zâmbetul din cutiuţă”.

Tradiția de a oferi cadouri în perioada 1-8 martie este respectată de cea mai mare parte dintre orășeni, atât bărbați cât și femei. Astfel, conform celui mai recent studiu MEDNET Marketing Research Center, aproape 88% dintre persoanele intervievate din mediul urban intenționează să ofere cadouri celor dragi în perioada 1-8 martie. 

În luna aprilie a anului trecut apăruse, la Câmpia Turzii, ideea înfiinţării unui parc în cartierul Şarât din Câmpia Turzii, idee care s-a constituit în rândurile celor implicaţi în grupurile de iniţiativă cetăţenească din cadrul proiectului “Puterea democraţiei pentru cetăţeni” derulat pe parcursul anului trecut la Câmpia Turzii.

More Articles ...