26
Wed, Apr
164 New Articles

Tradiția de a oferi cadouri în perioada 1-8 martie este respectată de cea mai mare parte dintre orășeni, atât bărbați cât și femei. Astfel, conform celui mai recent studiu MEDNET Marketing Research Center, aproape 88% dintre persoanele intervievate din mediul urban intenționează să ofere cadouri celor dragi în perioada 1-8 martie. 

În luna aprilie a anului trecut apăruse, la Câmpia Turzii, ideea înfiinţării unui parc în cartierul Şarât din Câmpia Turzii, idee care s-a constituit în rândurile celor implicaţi în grupurile de iniţiativă cetăţenească din cadrul proiectului “Puterea democraţiei pentru cetăţeni” derulat pe parcursul anului trecut la Câmpia Turzii.

Realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică - program dezvoltat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile în parteneriat cu Romanian-American Foundation şi Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe - proiectul “Puterea democraţiei pentru cetăţeni” a fost lansat la începutul anului 2016, luna ianuarie.

More Articles ...