Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

CAA executa lucrari la instalatiile interioare ale utilizatorilor

Actualitate
Tools
Typography

Începând cu luna iunie 2014, Compania de Apă ARIEȘ execută lucrări la instalațiile interioare ale utilizatorilor.

Care sunt pașii care trebuie urmați de către client pentru executarea lucrărilor la instalațiile interioare:
1. Clientul depune o cerere la registraturile companiei ( din Turda și/sau Câmpia Turzii) în vederea efectuării de către CAA a lucrărilor la instalațiile interioare
2. După aprobarea cererii, o echipa a CAA se va deplasa la adresa clientului pentru a analiza din punct de vedere tehnic, strategia de executare a lucrării
3. Registratura CAA va anunța clientul în vederea achitării avansului de lucrare, semnarea contractului și predarea devizului estimativ al lucrării.
4. Lucrarea se va executa după acceptarea de către beneficiar a devizului estimativ, întocmit de personalul companiei, semnarea unui contract de prestări servicii și achitarea avansului pentru lucrare.
5. Compania de Apă ARIEȘ, după respectarea tuturor pașilor enumerați mai sus, va executa lucrarea clientului în cel mai scurt timp posibil, în funcție de complexitatea acesteia.
Suma finală va fi stabilită în devizul întocmit după executarea lucrării.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS