Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Valentin Visinescu - al patrulea titlu de „Cetatean de onoare”

Actualitate
Tools
Typography

Profesorul turdean Valentin Vişinescu se bucură de un nou titlu de "Cetăţean de onoare" oferit nu cu mult timp în urmă de administraţia comunei în care şi-a petrecut o bună parte din activitatea sa profesională.

După ce se bucură de titluri similare oferite de administraţiile de la Turda, din comuna Viişoara şi din localitatea natală Stelnica - judeţul Ialomiţa - profesorul turdean este şi cetăţean de onoare al comunei Petreştii de Jos.
Decernarea titlului a avut loc spre sfârşitul lunii septembrie a acestui an în cadrul unui moment mai deosebit care cuprindea şi lansarea cărţii despre tradiţiile de la Petreştii de Jos semnată de Valentin Vişinescu împreună cu Mariana Bujor, învăţătoare la şcoala din comună.
Cu aceeaşi ocazie, un titlu similar a primit şi instrumentistul Nelu Gabor, coordonatorul "Doinei Arieşului". "El are soţie din Petreştii de Sus... Şi are o formaţie de dansuri populare - o minune - şi vrea să facă şi la Petreşti o formaţie de dansuri populare din zona Hăşdatelor ", explica profesorul turdean cu referire la Nelu Gabor.
Alături de cei doi deja menţionaţi, titluri similare oferite de administraţia de la Petreştii de Jos au mai primit, printre alţii, şi Valer Popa, Ion Bujor (fost director al Şcolii din Petreştii de Jos) sau Petre Bucşa (scriitor originar din satul Indol).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS