Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Podele putrede mascate cu covoare la postul de Politie din comuna Luna

Actualitate
Tools
Typography

Informaţia a fost făcută publică de către Lucian Mocan, şeful postului de poliţie al comunei Luna, azi, 31 octombrie 2013, în faţa forului deliberativ local al comunei.

Prezent la şedinţa Consiliului Local Luna, Lucian Mocan preciza că ar exista o adresă sosită de la IPJ Cluj prin care s-ar solicita un sprijin din partea administraţiei locale pentru unele reparaţii care ar fi necesare la postul de poliţie din comună.
În sprijinul solicitării sale, Lucian Mocan dădea exemplul altor comune apropiate: "la Frata deja se lucrează, la Ceanu Mare deja au renovat, la Triteni iar...".
Adăugând că cel puţin primarul comunei, Laurenţiu Tӧr, cunoaşte situaţia pentru că a fost la postul de poliţie al comunei, Lucian Mocan s-a referit cel puţin la câteva probleme punctuale: "duşumelele sunt putrede, le acoperim cu covoare ca să nu se vadă, dar rişti, dacă nu ştii pe unde sunt gropile, să cazi", şeful postului de poliţie Luna adăugând şi că "sunt crăpături în pereţi şi tavanul stă să cadă".
Confirmând că ştie care este situaţia la postul de poliţie de la Luna, primarul Laurenţiu Tӧr a precizat că a luat legătura cu comisarul Valer Moldovan, comandantul Poliţiei Câmpia Turzii, care a promis că va efectua o vizită la Luna pentru a constata care este situaţia şi, în plus, care este şi statutul juridic al clădirii.
De asemenea, Laurenţiu Tӧr avansa şi alte variante: "să vedem dacă investim acolo sau, dacă facem primăria... avem acest proiect pentru noua primărie în care dumneavoastră veţi avea trei camere şi un punct sanitar... deci facem o refacere totală a clădirii sau reparăm cât putem...".
Până una-alta, situaţia e în aşteptare: venirea comisarului Moldovan urmată de o acţiune a comisarului Moldovan: informarea şefilor ierarhic superiori despre situaţia constatată la Luna.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS