Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Cursuri de reabilitare a patrimoniului, desfasurate incepand cu aceasta luna

Actualitate
Tools
Typography

Fundaţia Transylvania Trust, în colaborare cu Institute of Historic Building Conservation (IHBC) Marea Britanie, continuă şi în această vară programul internaţional de instruire în reabilitarea patrimoniului construit, destinat studenţilor arhitecţi, ingineri constructori, peisagişti, istorici de artă, precum și altora interesați.

Cursul este adresat și muncitorilor din industria construcțiilor care doresc să se specializeze în reabilitarea clădirilor istorice.

În anul 2015 primul modul de specializare se desfășoară în perioada 18 iulie – 1 august, și va cuprinde următoarele ateliere:

- Zidărie și tehnici murale (frescă, secco, sgraffito, stucco)
- Dulgherie
- Tâmplărie și restaurare mobilier vechi

Pe parcursul celor două săptămâni participanții vor avea prilejul de a însuși cunoştinţe teoretice de la profesori de specialitate din Marea Britanie şi România, de a le pune în practică în cadrul atelierelor şi de a participa activ la restaurarea castelului Bánffy de la Bonțida. La final ei vor dobândi un certificat de participare recunoscut ca şi practică universitară.

Programul este finanțat de Programul-cadru Cultura al Uniunii Europene – Agenția Executivă pentru Educație, Audiovizual și Cultură, respectiv Uniunea Arhitecților din România din Fondul „Timbrului Arhitecturii" în anul 2015, în cadrul proiectului cultural Curs de specializare în reabilitarea patrimoniului construit.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Arhitecților din România.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS