Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Răsfăţ culinar la restaurantul Expres | VIDEO

Actualitate
Tools
Typography

Sfârşitul de săptămână - şi chiar de lună - a fost unul mai aparte pentru cine a vizitat restaurantul Expres din Turda.

Produsele propuse spre degustare au făcut deliciul celor care au trecut pragul restaurantului sâmbătă, 31 martie, după orele 15:00.

Aranjamentele oferite de restaurant au constituit un alt element prin care afacerea îşi propune să atragă mai mulţi clienţi, însă diversitatea de produse din care s-au înfruptat cei care au vizitat restaurantul a constituit piesa de rezistenţă.

Copii, tineri şi vârstnici deopotrivă s-au bucurat de produsele îmbietoare pentru pregătirea cărora bucătarii restaurantului au depus toate efoturile.

Cuvintele sunt de prisos, motiv pentru care vă lăsăm în compania unor imagini cu care unii poate sunteţi familiarizaţi, dar imagini care să-i facă să regrete pe cei care nu au ajuns în după-amiaza zilei de sâmbătă să deguste oferta restaurantului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS