Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Dorin Lojigan, despre bugetul Campiei Turzii si implicatiile acestuia | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

Viceprimarul municipiului Câmpia Turzii a răspuns pozitiv unei intenţii a noastre de a sta de vorbă despre bugetul pe 2014 al municipiului Câmpia Turzii.

Ceea ce ne interesa pe noi era dacă în noul buget sunt prevăzute şi investiţii. foarte simplu, Dorin Lojigan a vorbit despre investiţii care trebuie continuate dar şi despre investiţii noi.
Pentru că nu putea fi ocolit subiectul, Dorin Lojigan a trebuit să explice şi un aspect legat de modalitatea de consultare a populaţiei privind bugetul. Mai exact, intenţia viceprimarului de a consulta populaţia prin nişte chestionare a fost gândită ca respectivele chestionare să fie colectate la sediul PNL Câmpia Turzii, fapt care a trezit nemulţumiri: de ce nişte sugestii care privesc administraţia locală să fie colectate la biroul unui partid politic şi, implicit, oare acest partid politic nu face, prin asta, o campanie electorală pentru europarlamentare ori o bază de date cu posibili noi membri?. Ei bine, acest aspect a trebuit să îl lămurească Dorin Lojigan.

Mai multe detalii în filmuleţul de mai jos care redă discuţia purtată cu Dorin Lojigan.

{youtube}iMbbcbM7pPM{/youtube}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS