Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Punct de sacrificare a animalelor, deschis in targul din Turda Noua

Administraţie
Tools
Typography

Începând de mâine, 17.04.2014, la Tuda va funcţiona punctul de sacrificare temporară a mieilor/iezilor. Direcţia Sanitar Veterinară Cluj a avizat favorabil (prin autorizaţia nr. CJ4362) funcţionarea în intervalul 17, 18, 19 aprilie 2014 a Centrului de Sacrificare Temporară, amenajat în incinta târgului de animale vii din Oborul Turda Nouă.

Activitatea de sacrificare este permisă doar în prezenţa medicului veterinar oficial desemnat de DSVSA Cluj, în intervalul orar de funcţionare 06.00-17.00.
Pentru ca procesul de sacrificare să decurgă conform normelor sanitar veterinare în vigoare trebuie respectate următoarele condiţii:
1. Animalele să fie însoţite de documentele veterinare prevăzute de legislaţia în vigoare (document de mişcare, certificat de sănătate animală)
2. Animalele să aiba crotal cu nr. de identificare

În atenţia proprietarilor de animale!
Este interzis accesul în punctul de sacrificare a animalelor, respectiv mieilor/iezilor, care nu au nr. de identificare (lipsa crotal).

Admininstaţia Pieţelor si Oborului Turda
Şef APO, Mircea BUCUR

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS