Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, May
93 New Articles

Sedinta a Consiliului Local Turda, in ultima zi a lunii aprilie

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Local al municipiului Turda se întâlneşte în şedinţa ordinară a lunii aprilie miercuri, pe data de 30 aprilie, cu începere de la orele 11.00.

Ordinea de zi a şedinţei aşa cum a fost ea prezentată de secretariatul Consiliului Local Turda este următoarea:

1. Prezentarea Procesului Verbal al şedinţei precedente;
2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea art. 1 al HCL nr. 86/28.06.2012 referitoare la alegerea comisiei de validare a mandatelor consilierilor locali.
3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului Varo Grigore Lucian şi declararea ca vacant a locului ocupat de acesta în Consiliul Local al municipiului Turda.

4. Probleme ale Direcţiei Economice:
4.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind execuţia bugetului pe trimestrul I 2014.

5. Probleme ale Direcţiei Impozite şi Taxe Locale:
5.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind soluţionarea cererilor de acordare a înlesnirilor la plata impozitelor şi taxelor locale depuse de persoane fizice.

6. Probleme ale Administratorului Public:
6.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea înfiinţării Serviciului public de ecarisaj şi de gestionare a animalelor fără stăpân din municipiul Turda.
6.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea modalităţii de gestiune a Serviciului public de ecarisaj şi de gestionare a animalelor fără stăpân din municipiul Turda.
6.3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Studiului de oportunitate privind delegarea Serviciului public de ecarisaj şi de gestionare a animalelor fără stăpân din municipiul Turda.
6.4. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Caietului de Sarcini privind delegarea Serviciului public de ecarisaj şi de gestionare a animalelor fără stăpân din municipiul Turda.
6.5. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Contractului de delegare a Serviciului public de ecarisaj şi de gestionare a animalelor fără stăpân din municipiul Turda.

7. Probleme ale Serviciului Evidenţă Patrimoniu şi GIS:
7.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind însuşirea de către Consiliul Local Turda a modificărilor şi completărilor inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al municipiului Turda, însuşit de către Consiliul Local al Municipiului Turda în baza HCL nr. 145/1999.
7.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind vânzarea fără licitaţie publică a unui imobil – teren şi clădire, aparţinând domeniului privat al municipiului Turda, situat în Turda, str. Zambilelor, nr. 2, bloc V32, apartamentul nr. 16, către Rus Călin Ioan.

8. Probleme ale Serviciului Dezvoltare Publică şi Investiţii:
8.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea listelor de priorităţi pe anul 2014 pentru repartizarea locuinţelor sociale şi a locuinţelor din fondul locativ de stat, altele decât cele sociale.
8.2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea listelor de priorităţi în vederea repartizării locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii pentru anul 2014, derulate prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe.

9. Probleme ale Serviciului Finanţări Externe şi Relaţii Internaţionale:
9.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea organizării "Târgului meşteşugarilor, manufacturierilor şi artizanilor populari" în anul 2014.

10. Propuneri, întrebări, interpelări.

Primar,
Tudor Ştefănie

Secretar,
Paula Popa

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS