Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Campia Turzii, fata in fata cu un nou proiect: "Somerii din Campia Turzii spre o noua meserie"

Administraţie
Tools
Typography

(invitaţie)
Stimaţi colaboratori, MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII demarează proiectul POSDRU/132/5.1/G/135208 intitulat "ŞOMERII DIN CÂMPIA TURZII SPRE O NOUĂ MESERIE". În acest sens, organizăm o conferinţă de presă în scopul promovării importanţei susţinerii categoriilor de persoane vulnerabile pe piaţa muncii provenind din municipiul nostru.

Acest proiect se adresează şomerilor proveniţi din mediul urban, cu predilecţie celor care au domiciliul în Municipiul Câmpia Turzii. Proiectul vizează pregătirea profesională a persoanelor aflate în dificúltate pe piaţa muncii, cu statut de şomeri, provenind în principal din disponibilizări, prin închiderea în ultimii ani a unor capacităţi de producţie semnificative din localitatea noastră.
Conferinţa va avea loc marţi, 10 iunie 2014, ora 11.00, la Palatul Cultural "Ionel Floaşiu" din Câmpia Turzii, Piaţa Mihai Viteazu, nr.8, Sala Mică.

Subiectele care vor fi aduse în discuţie la conferinţă sunt:
- Discursul Domnului Primar al Municipiului Câmpia Turzii, Radu Hanga
- Prezentarea premiselor scrierii şi acceptării la finanţare a proiectului
- Prezentarea proiectului - parteneriat, obiective, activităţi şi rezultate
- Prezentarea oportunităţilor pe care persoanele calificabile în grupul ţintă le au prin participarea la activităţile proiectului.

Vă rugăm confirmaţi participarea dumneavoastră până marţi, 10 iunie 2014, ora 9.00, la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., sau telefon: 0740.071872.

Responsabil Comunicare
Georgeta PETROVAN

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS