Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Transilvania Rally 2014: Gata de start!

Eveniment
Tools
Typography

Mii de clujeni au fost prezenti joi seara la startul festiv. Peste 70 de copii au participat la concursul de desene pe asfalt. Vineri sunt programate 3 probe speciale cu incepere de la ora 19:30

Editia din 2014 Transilvania Rally a inceput oficial joi cu startul festiv in Piata Unirii din Cluj Napoca. Startul pe prima proba este programat vineri, 20 iunie, la ora 19:30.
Editia din 2014 a Transilvania Rally este gata de start. Cele 49 de echipaje inscrise au participat ieri la startul festiv din Piata Unirii, ceremonia fiind oficiata de Gheorghe Surubaru, viceprimarul orasului Cluj Napoca. "Acesta este primul moment important al raliului si ma bucur ca am reusit sa atragem atat de multi spectatori. Vineri si sambata spectacolul va fi pe probele speciale si sper sa avem si acolo la fel de multi pasionati de sporturi cu motor", a spus Marco Tempestini, unul dintre organizatorii Transilvania Rally.
Agitatia in Piata Unirii din Cluj Napoca a inceput insa mult mai repede. De la ora 17:00, peste 70 de copii au participat la concursul de desene pe asfalt, avand ca tema desigur Transilvania Rally, iar cele mai frumoase trei desene, alese de reprezentantii partenerilor si ai Primariei Municipiului Cluj Napoca, au fost premiate cu cat 3 kilograme de inghetata. Tot aici s-a organizat si un concurs de karting la care au participat membri Clubului Sportiv de Karting din Turda. Partenerii oficiali ai raliului au pregatit numeroase cadouri pentru toti copiii participanti la aceste evenimente. "Transilvania Rally nu inseamna doar lupta pe probele speciale a pilotilor din Campionatul National de Raliuri. Transilvania Rally este un eveniment gandit pentru intreaga familie si ne dorim sa oferim momente frumoase tuturor locuitorilor orasului, turistilor si celor pasionati de acest sport", a mai adaugat Marco Tempestini.
Vineri, in prima zi oficiala de cursa, startul se va da la ora 19:30 de la Polus Center, iar in program sunt incluse trei probe speciale: PS Faget "Garmin", super speciala Turda "Kremsmueller" din centrul orasului Turda, si PS Ciurila "Garmin". Lungimea totala a celor 3 probe este de 17,6 km.
Sambata, 21 iunie, este cea mai lunga zi a Transilvania Rally. Startul se va da de la ora 08:30 la Polus Center, iar in program sunt incluse celelalte 9 probe speciale: doua treceri pe specialele Tarnita"BT", Belis, Rasca, si Floresti "Compexit", plus super speciala de la Polus Center. Cele 9 probe din ziua a doua au o lungime totala de 105,4 km.
Sosirea festiva este programata la Polus Center incepand cu ora 21:15, iar festivitatea de premiere se va desfasura in acelasi loc incepand cu ora 21:30.
Editia din 2014 a Transilvania Rally este sustinuta de: Banca Transilvania, Kremsmueller Romania, Compexit Trading, dealer oficial Skoda in Cluj-Napoca si de Garmin.

Organizatorii Transilvania Rally au ales sa creasca nivelul de securitate si in ceea ce priveste, masina de concurs. Echipajele participante la etapa IV-a din CNR, Transilvania Rally vor fi monitorizate prin sisteme GPS, oferite de Evo GPS.

rallyStartFestiv2

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS