Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Dubla lansare de carte la Campia Turzii

Eveniment
Tools
Typography

- comunicat -
Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii împreună cu Biblioteca ASTRA, organizează vineri, 8 mai 2015, ora 16.00, lansarea a două din volumele scriitorului Florian Dudea: „Facerea Lumii, a Universului" şi „De la lume adunate şi iarăşi la lume date".

Invitat special al evenimentului este Nazia Baciu, reprezentanta Editurii Ecou Transilvan.

Manifestarea are loc în Sala Mică a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" Câmpia Turzii, intrarea este liberă pentru toţi cei care doresc să participe la eveniment.

Florian Dudea, fost boxer timp de 13 ani, a scris mai multe cărţi. Acum se află la cea de a 5-a lansare de carte.

Scriitorul Florin Dudea a organizat la Câmpia Turzii lansări de carte, dintre care amintim: în anul 2012, volumul „Acei feciori minunaţi, boxerii anilor 1958-1970" dedicat sportului cu mănuşi, în 18 mai 2013 volumul "În acţiune! Căpitanul Rusu, Vinţeler şi câinele Barşon".

Cărţi publicate: "Florian a lui Bazil din satul cu castelul calendar" (2011), „Acei feciori minunaţi, boxerii anilor 1958-1970" (2012), volumul poliţist "În acţiune! Căpitanul Rusu, Vinţeler şi câinele Barşon" (2013), „Facerea Lumii, a Universului" (2015) şi „De la lume adunate şi iarăşi la lume date" (2015).

Informatii suplimentare:
Olivia Tărcuţă - responsabil Biblioteca ASTRA Câmpia Turzii, Telefon: 0745.52.46.75

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS