16
Fri, Nov
108 New Articles

Deocamdată lucrurile par să plutească indefinit înconjurate de un val de mister care le poartă ca pe nişte năluci cel puţin prin şedinţele de consiliu local de la Câmpia Turzii, năluci din care primarul se mai serveşte din când în când în detrimentul şi spre umilirea unora dintre consilierii locali.

Exită momente când viaţa te ia prin surprindere. De exemplu, cine ar fi crezut că la ani buni după ce a terminat clasele primare, cineva găseşte dificil cititul simplu de pe o foaie şi încurcă unele cuvinte sau le pronunţă cu... intermitenţe.

Că perioada sărbătorilor este una deosebită, asta e deja stabilit şi cam aşa înţelege orice om care aşteaptă - fiecare din propriile motive - sărbătorile. Dar iată că perioada sărbătorilor este una mai altfel inclusiv pentru comercianţi, care îşi aşteaptă, fiecare, muşteriii cu tot felul de oferte care mai de care mai gustoase.

Un moment mai aparte care poate să fi fost foarte uşor trecut cu vederea - sau scăpat din vedere - în “vâltoarea” evenimentelor din proximitatea Catedralei Ortodoxe din Turda este şi cel din timpul slujbei când preoţii citeau din Evanghelie.

More Articles ...