Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

In autobuzele STP Turda se afiseaza denumiri de statii inexistente

Agora
Tools
Typography

Pentru cei pasionaţi să lectureze mesajele luminoase nu avem cum să avem veşti bune, cel puţin dintr-o anumită privinţă.

Se spune că în greci să nu ai încredere nici când îţi fac daruri. Dar în mesajele luminoase poţi avea încredere când îţi fac cu ochiul dându-ţi de înţeles că îşi oferă informaţii? Păi cam nu prea!
În cazul la care ne referim în rândurile următoare vă putem doar preciza că a fost odată o staţie al cărei nume a rămas doar virtual, cel mult la intimidare... sau la plesneală. Aşa că hai să luăm cazul autobuzelor STP Turda. Autobuze moderne, cu afişaje, cu beculeţe, cu etc. şi cu etc. Ei bine, aceste beculeţe s-ar putea să joace farse călătorilor. Dacă, în timpul unei călătorii, călătorii pot urmări succesiunea staţiilor pe afişajul electronic din partea din faţă a mijlocului de transport în comun, este un moment când afişajul dă chix. E vorba de cazul celor două staţii de pe strada Ştefan cel Mare din Turda. Indiferent de sensul de mers, de traseu, ambele staţii apar pe afişajele mijloacelor de transport în comun ca fiind "Staţia Evidenţa Populaţiei". Serios? Dar de când?
Adică, probabil, de pe când pe strada Ştefan cel Mare era şi sediul serviciului Evidenţa Populaţiei. Dar nu mai e. Mai e dor pe afişajele autobuzelor STP că ar fi unde a fost. Dar în realitate Evidenţa populaţiei e cu totul în altă parte decât cea în care susţin afişajele autobuzelor că ar fi.
Nu putem decât să sperăm că tehnicienii STP îşi vor deszăpezi atenţia şi vor corecta greşeala. În rest, baftă!...

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS