Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, May
93 New Articles

„Iona”, premiera inedita la Salina Turda

Diverse
Tools
Typography

Salina Turda a fost, la sfârşitul săptămânii, locul unei premiere inedite a piesei "Iona" a lui Marin Sorescu, tocmai prin amplasament şi ideea punerii în scenă

În cele două seri în care a avut loc spectacolul în regia Mihaelei Panaite, Salina Turda s-a bucurat de vizitatori, la reprezentaţia de sâmbătă, spre exemplu, fiind aproximativ 200 de spectatori.
Spectacolul a fost unul cumva neconvenţional, motiv pentru care spectatorii au ocupat - la fel de neconvenţional - locuri în zona amenajată din proximitatea lacului de sare din Salina Turda, situat la 120 de metri sub pământ.
O plută şi un om plutind în pântecele unui peşte. O poveste nu neapărat complicată care s-a bucurat de un spaţiu al reprezentaţiei cum nu se poate mai bun, pentru spectacolul de duminică neexistând bilete încă de cu ceva timp în urmă.
Declarat un adevărat succes, spectacolul "Iona" - personaj căruia i-a dat viaţă nimeni altul decât actorul Florin Vidamski - se va mai juca în Salina Turda şi spre finele lunii noiembrie. Astfel, pe 29 şi 30 noiembrie vor mai fi alte două reprezentaţii ale spectacolului care s-a bucurat de atâta succes la Turda.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS