Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Sat, May
84 New Articles

"Recviem pentru o casa" în festivalul "Teatru pe Drumul Sarii" de la Turda

Diverse
Tools
Typography

Teatrul Naţional din Târgu-Mureş va prezenta, în cadrul celei de-a treia ediţii a Festivalului Teatru pe Drumul Sării, spectacolul în limba maghiară "Rekviem egy házért / Recviem pentru o casă".

Spectacolul prezentat de Compania Tompa Miklos reuşeşte să pună în evidenţă fluxul acestor nostalgii trezite în sufletele celor ce au trăit experienţe asemănătoare.

"M-am regăsit cu uşurinţă şi nostalgie în multe din rememorările eroinei pentru că am copilărit într-un imobil asemănător. Aşa că monodrama «Recviem pentru o casă» devine, pentru mine, şi probabil, pentru mulţi alţi spectatori, Recviem pentru casa mea. Sau mai exact: Recviem pentru un trecut în care rănile istoriei au lăsat urme încă vizibile." arată regizorul Kovacs Levente.

Spectacolul se va juca vineri, 17 octombrie 2014, de la ora 19.00, preţul unui bilet fiind 10 lei.

Biletele la toate spectacolele se găsesc la caseria Teatrului "Aureliu Manea" Turda (Piaţa Republicii 52), de luni până vineri, între orele 9.00 – 19.00. Mai multe detalii despre spectacole şi Festival pot fi găsite pe site-ul Teatrului, sau pe pagina oficială de Facebook.

Festivalului "Teatru pe Drumul Sării" este iniţiat şi organizat de către Teatrul "Aureliu Manea" Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS