Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Expozitie prin ochiul lentilei

Diverse
Tools
Typography
Finalizarea proiectului „Through a lens” (prin ochiul lentilei) a avut loc, în mod oficial, la Câmpia Turzii prin organizarea unei expoziţii cu fotografiile făcute de participanţii în proiect.
„Mă bucur că am ajuns în punctul acesta, au fost mai mulţi la început – şi alţii – dar cei care au rămas sunt cei care au perseverat şi cei care, până la urmă, au reuşit să aducă în faţa dumneavoastră, lucrările pe care le puteţi vedea”, spunea Iuliana Pop, preşedinte al Asociaţiei „Prinţi pentru copii”, numindu-i pe cei care au expus: Marta Kiss, Victor Benko, Sidonia Bozdog, Andrada Tărcuţă, Bogdan Preda, Paul Pop, Alexandra Pîrvu, Mariana Pîrvu, Mădălina Macavei, Horea Popa.
Evident, nu puteau fi uitate nici cadrele didactice care s-au implicat – Corina Bozbici, Cristina Popa, Diana Gocan, Renatta Maria Hoffenpradzi şi Maria Szabo – şi, nu în ultimul rând, Natalie Montanaro, program developer în cadrul Peace Corps şi coordonator al proiectului în care au fost implicaţi tinerii de la Câmpia Turzii.
Despre proiectul debutat împreună cu tineri de la „Pavel Dan” şi „Victor Ungurean”, Natalie Montanaro spunea: „am considerat că este un proiect bun pentru ei să vadă ce e în jurul lor, să fotografieze lucruri naturale, lucruri care îi fac fericiţi, nu fotografii standard, ci ceva diferit”, Natalie Montanaro adăugând: „îmi place să lucrez cu tineri în proiecte care le pot oferi abilităţi pentru mai târziu, în viaţă, cum ar fi abilităţi de marketing, cum să îşi prezinte fotografiilor, cum să scrie texte, să scrie ceva în stil jurnalistic”.
Chiar mai mult, Natalie Montanaro preciza că, în cadrul proiectului, s-a colaborat cu publicaţia online ACUM, dar şi cu iReport, tinerii învăţând chiar să scrie texte în engleză.
Corina Bozbici spunea că parte din imaginile tinerilor implicaţi în proiect se vor constitui în cărţi poştale ilustrate cu şi despre Câmpia Turzii, iar altele au fost cuprinse într-un calendar care a fost oferit atât tinerilor, cât şi participanţilor la expoziţie dar va fi oferit şi diverselor instituţii din oraş.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS