Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

VIDEO | Accidentul de la Vâlcele: neacordare de prioritate între doi şoferi din judeţul Alba. Trei persoane transportate pentru îngrijiri

Actualitate
Tools
Typography

Din primele informaţii oferite de ISU Cluj referitor la evenimentul rutier de lângă Vâlcele, aflăm că a fost solicitată intervenţia pompierilor, la faţa locului fiind trimise două autospeciale şi un echipaj SMURD.

De asemenea, a mai fost solicitat şi un echibaj al serviciului de ambulanţă judeţean.

Ultreuir, ISU Cluj a revenit cu detalii:

Au fost alertate, în jurul orei 16.50, o autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD.
Pompierii au găsit la locul accidentului două autoturisme avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.
Un bărbat de cca 30 de ani era întins pe jos, în momentul sosirii echipajelor de intervenție. Bărbatul este în stare gravă și a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri de specialitate.
Un tânăr si un alt bărbat, în vârstă de de cca 50 de ani, au fost consultați și transportați la spital pentru investigații de specialitate.
Pompierii au asigurat măsurile specifice pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident și au sprijinit acordarea primului ajutor calificat.

La rândul său, IPJ a venit să aducă informaţii în plus referitor la evenimentul rutier:

Un conducator auto de 29 de ani, din comuna Posaga, judetul Alba, s-ar fi pus in miscare de pe acostamentul drumului, cu intentia de a efectua manevra de intoarcere, fiind lovit de un autoturism condus de un barbat de 49 de ani, din Aiud, judetul Alba, care circula regulamentar pe banda a doua a sensului de mers Turda - Cluj-Napoca.
In urma impactului 3 persoane au fost transportate la o unitate medicala in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS