Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Poliţia locală, de veghe în lanul de mascaţi

Actualitate
Tools
Typography

Cel mai probabil având în vedere cifrele tot mai alarmante privind noile cazuri de infectare cu SARS-Cov-2, măsurile de siguranţă par să ceară de la sine un fel de înteţire.

Poate şi de aceea anumite locuri - cum ar fi interioarele mijloacelor de transport în comun, sunt privite mai cu atenţie (şi îngrijorare?) în ultima perioadă.

Poliția Locală este la datorie și face verificări pe mijloacele de transport în comun, pentru a ne asigura că se respectă masurile impuse.” anunţa administraţia locală turdeană în mediul online, acolo uunde a “alineat” şi un apel către călători: “Dragi călători, pentru că ținem la siguranța și sănătatea dumneavoastră, nu facem rabat de la respectarea regulilor! Vă rugăm să țineți cont de ele pentru a vă proteja atât pe dumneavoastră cât și pe cei din jur!”.

În speranţa că mesajul a fost primit şi înţeles vă mai aducem la cunoştinţă ce aduce la cunoştinţă administraţia turdeană: “Toate autobuzele au dispensere cu dezinfectanți, acestea se verifică constant și sunt alimentate de câte ori este nevoie. Vă rugăm să le folosiți. De asemenea, purtați masca și păstrați distanța! Vă dorim multă sănătate tuturor!”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS