Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

10
Fri, May
81 New Articles

Un nou proiect Erasmus+ la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Turda

Actualitate
Tools
Typography

Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” din Turda se află din nou pe lista instituțiilor de învățământ din Europa care vor beneficia de finanțare pentru proiecte Erasmus+, acțiunea KA229, de la Comisia Europeană, prin Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale (ANPCDEFP).

De această dată, în calitate de coordonator al proiectului ”Scientists in STEAM action: applying the flipped classroom pedagogical strategy through institutional partnerships”, va oferi elevilor și profesorilor oportunități de dezvoltare a competențelor din domeniul disciplinelor STEAM, prin intermediul activităților realizate în parteneriat cu colegi din Turcia, Grecia, Italia și Bulgaria.

Proiectul se va desfășura pe durata a doi ani, respectiv noiembrie 2020- noiembrie 2022 și va avea ca subiect utilizarea strategiei flipped classroom în învățarea noțiunilor din domeniul disciplinelor STEAM, prin lecții desfășurate în instituții furnizoare de educație nonformală (muzeu, grădină botanică, observator astronomic etc.).

Grupul țintă cuprinde elevi cu vârste între 8 și 10 ani, precum și cadre didactice.

Lista instituțiilor din România coordonatoare ale proiectelor de parteneriat strategic poate fi consultată aici https://www.erasmusplus.ro/library/Scolar/2020/KA2/Rezultate_selectie_KA229_site_2020.pdf

dr. Gabriela Ileana Crișan
profesor pentru învățământul primar
coordonator proiect Erasmus+

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS