Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

21
Tue, May
88 New Articles

Aurel Ilea şi-a început călătoria prin eternitate

Actualitate
Tools
Typography

Trista veste despre faptul că preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor din Câmpia Turzii, Aurel Ilea, a trecut la cele veşnice a fost transmisă public pe reţeaua de socializare facebook de către Petre pop, fost administrator public al municipiului Câmpia Turzii.

Cu tristețe și regret am aflat că Aurel Ilea, președintele Asociației pentru Protecția Consumatorilor Câmpia Turzii a trecut la cele veșnice. L-am cunoscut personal, am colaborat împreună, am avut acțiuni comune în piețele din Câmpia Turzii, si nu numai, s-a implicat in viața socială din ultimii 15 ani de zile, a fost abandonat și uitat de administratia locală, dar a rămas consecvent în activitățile APC.
Sincere condoleanţe familiei îndurerate, Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!” scria petre Pop pe facebook.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS