Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

APIA: Comunicat de presă privind completarea și depunerea online a deconturilor/documentelor justificative aferente trim. I pentru Intervenția DR 06  – „Bunăstarea animalelor”

Actualitate
Tools
Typography

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează beneficiarii care și-au asumat angajamente pentru Intervenția DR 06  – „Bunăstarea animalelor” - pachetul a) – Plăți în favoarea bunăstării porcinelor și pachetul b) – Plăți în favoarea bunăstării păsărilor, că pot completa și depune online deconturile/documentele justificative aferente trim. I al anului 2023.

Completarea și depunerea online se face prin pagina web: www.apia.org.ro și se utilizează ca browser Google Chrome.

În cadrul paginii APIA, Bunăstarea animalelor DR - 06, secțiunea Instrucțiuni completare/ depunere se regăsesc pașii pentru operarea și depunerea online, pachetul a) – Plăți în favoarea bunăstării porcinelor și pachetul b) – Plăți în favoarea bunăstării păsărilor .

Deconturile justificative sunt însoțite în funcție de pachetul solicitat, de documentele prevăzute în Ghidul solicitantului pentru Intervenția DR 06  - Bunăstarea animalelor - pachet a)  Plăți în favoarea bunăstării porcinelor, ediția a III a și în  Ghidul solicitantului pentru Măsura 14 - Bunăstarea animalelor - pachet b) Plăți în favoarea bunăstării porcinelor, ediția  I, aprobate prin OMADR nr. 58/2023 și postate  pe site-ul oficial al APIA.

Documentele transmise online vor sta la baza verificării datelor în aplicațiile electronice de gestionare a Intervenției DR - 06 și efectuării verificărilor administrative ulterioare.

SERVICIUL RELAŢII CU PUBLICUL ŞI COMUNICARE

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS