Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Clubul de presă: Încă șase case de presă s-au alăturat Clubului de Presă! Sunt aproape 90 de case de presă înscrise

Actualitate
Tools
Typography

Înființarea Clubului de Presă a stârnit interesul caselor de presă din România, peste 70 de ziare, televiziuni, radiouri sau site-uri alegând să se înscrie în asociația care și-a propus să sprijine angajatorii și angajații din mass-media românească.

În această săptămână, 11 noi colegi s-au alăturat Clubului de Presă, astfel că numărul jurnaliștilor depășește 600 de membri.

Tot în această săptămână, s-au alăturat Clubului de Presă următoarele case de presă: Ecopolitic, Gazeta de Bistrița, Gazeta de Cluj, TR News, Patria Română și stiri.botosani.ro.

Ce își propune Clubul de Presă

Clubul de Presă a fost constituit pentru a reuni un număr cât mai mare de profesioniști și vehicule de comunicare și pentru a oferi reprezentare presei românești. Colaborarea noastră poate face mai ușoară misiunea de a apăra și promova jurnalismul de calitate în interes public, precum și libertatea cuvântului și a presei.

Casele de presă și jurnaliștii pot deveni membri prin completarea formularelor postate pe site-ul www.clubuldepresa.ro, calitatea de membru al Clubului de Presă nefiind incompatibilă cu calitatea de membru al altei organizații de presă. În acest club nu se plătesc cotizații, membrii neavând niciun fel de obligație financiară.

Departamentul Ziariștilor va reprezenta interesele acestora în raport cu autoritățile statului, centrale și locale, militând pentru drepturile lor de muncă și exprimare liberă, protejându-i de presiunile exercitate contra lor, respectiv va conlucra cu reprezentanții organizațiilor internaționale de presă.

Departamentul Proprietarilor va fi definit ca un patronat de presă, din care vor face parte toate casele de presă din domeniul audiovizual și al presei scrise/electronice, care doresc să se înscrie. Obiectivele acestui departament vor fi precizate de comun acord cu ocazia Convenției de constituire, și vor viza interesele comune în raport cu autoritățile statului român și cu cele internaționale ce activează în domeniu.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS