Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Formare Gratuită pentru Accesarea Fondurilor Nerambursabile Organizată de AMoS

Actualitate
Tools
Typography

Duminică, 11 februarie 2024 - între 17:00 și 19:00 va avea loc o sesiune de formare gratuită pentru accesarea fondurilor nerambursabile de către societatea civilă realizată de către Alianța pentru Mobilitate Socială (AMoS).

Evenimentul se va concentra pe fondurile disponibile prin intermediul Corpului European de Solidaritate, care are termen de depunere pentru proiecte 20 februarie 2024. La eveniment, în schimb, se vor aborda toate aspectele dezvoltării unei idei de proiect care să aibă șanse mai mare de finanțare la linii de finanțare de dimensiuni mici și medii.

Formator va fi Mărincean Leonardo Mihai - Expert în Accesarea Fondurilor Nerambursabile acreditat ANC, președinte AMoS, cu o experiență de peste 5 ani în gestionarea fondurilor de dimensiuni mici și medii pentru proiecte aferente societății civile.

”Așteptăm cu precădere și entuziasm participarea următoarelor categorii de persoane:

  • Cadre didactice, părinți implicați în asociații de părinți, reprezentanți ai consiliului elevilor, directori sau directori adjuncți care doresc să afle cum pot stimula accesarea de resurse pentru școala lor, astfel încât să sprijine mai puternic dezvoltarea elevilor din școală;
  • Președinți de ONG-uri, lideri ai societății civile sau coordonatori de proiecte din sectorul civic care doresc să afle cum să acceseze mai multe resurse pentru a reuși să ajungă la numere mai mari de beneficiari prin inițiativele lor;
  • Voluntari implicați în mediul ONG, elevi implicați în cluburi școlare sau angajați în organizații sau instituții publice cu caracter social care vor să afle cum pot obține resurse pentru a crește calitatea și magnitudinea activităților în care sunt implicați;
  • Cetățeni interesați să își deschidă la un moment dat un ONG sau să fie mai activ implicați în societatea civilă care vor să cunoască mai bine oportunitățile la care vor avea ulterior acces și eforturile necesare pentru accesarea acestor oportunități;

Acest eveniment este construit pentru a identifica și crește capacitatea cetățenilor din zona Arieș cu spirit și inimă de erou. Unde sunt oameni buni, noi trebuie să le stăm alături și să îi ajutăm să multiplice binele pe care îl face deoarece misiunea AMoS este să #CreștemEroi”

- transmite Andrei Rusu, coordonatorul activității din partea AMoS.

Persoanele care doresc mai multe informații sau vor să se înscrie sunt rugate să completeze formularul disponibil în linkul de mai jos, până cel târziu sămbătă seara - ora 20:00. Toate persoanele care completează formularul vor primi un mesaj de confirmare cu detaliile aferente evenimentului de duminică.

https://docs.google.com/forms/d/1IL2bQ-VYVUsELDnMwcq-hDQFj1fChJGjudRwQ9JUUjw/edit

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS