Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
106 New Articles

Eforturile umanitare ale lui Dragoş Pădurariu au fost răsplătite în mod oficial

Actualitate
Tools
Typography

Bucătarul Dragoş Pădurariu a fost motorul principal al evenimentului caritabil din 11 noiembrie dedicat Sabrinei şi lui Tiberiu, eveniment care a avut girul administraţiei locale de la Câmpia Turzii şi la care au participat mai mulţi colegi de breaslă ai lui Dragoş precum Alex Hora, Ionela Mureşan, Mihai Rusu şi Sebastin Sucală.

Din 11 noiembrie au mai existat evenimente la care a participat Dragoş Pădurariu, atât evenimente culinare cât şi de alta natură.

Astfel în perioada 1-2 decembrie la Roman a avut loc un eveniment culinar unde s-a gătit fasole cu ciolan şi cârnat, ciorbă de peşte, tocană de cartofi cu afumătură şi varză cu carne fiind, de asemenea, gătiţi doi tauri şi o oaie la proţap, la eveniment participând în jur de 70 de bucătari, membri ACEEA (Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ).

De asemenea, pe 3 decembrie a avut loc adunarea generală ACEEA, eveniment în cadrul căruia în asociaţie au fost primiţi noi membri, s-a vorbit despre evenimentele viitoare şi s-au acordat distincţii, diplome şi premii mai multor bucătari.

Cu această ocazie Dragoş Pădurariu a primit premiul “Bucătarul anului 2016”, premiu oferit de consiliul director al ACEEA la secţiunea “Implicare în acţiuni umanitare” pentru organizarea, la Câmpia Turzii, a evenimentului “Putem dărui o viaţă, putem dărui o speranţă”, astfel Dragoş Pădurariu fiind considerat un exemplu pentru societatea din România.

Diploma primită de Dragoş Pădurariu poartă semnăturile lui Radu Zărnescu (secretar general ACEEA şi preşedinte Euro-Toques România) şi dr. Iulia Drăguţ (preşedinte ACEEA).

“Este un premiu la care nu mă aşteptam şi de care sunt foarte mândru, să văd că munca mea dă roade şi este apreciată. De aceea vreau sa multumesc tuturor celor care m-au ajutat în realizarea evenimentului” ne spunea Dragoş Pădurariu adăugând: “Vreau să mulţumesc Asociaţiei culturale Euro Est Alternativ (ACEEA), colegilor bucătari, voluntarilor, domnului primar şi întregii comunităţi. Deşi eu am organizat evenimentul “Putem dărui o speranţă, putem dărui o viaţă”, pe partea de gătit consider că toţi merită apreciaţi şi acest premiu este pentru toţi. Sunt mândru că am putut face un astfel de eveniment în Câmpia Turzii şi îmi doresc să nu ne oprim aici. Radu Băldean, Sebastian Sucala, Mihai Rusu, Alex Hora, Ionela Mureşan meritul este şi al vostru. Vă mulţumesc! Mulţumesc Radu Zărnescu şi Iulia Drăguţ (ACEEA) pentru premiu”.

De asemenea, Dragoş Pădurariu a primit o diplomă şi pentru participarea în cadrul evenimentului “1 Decembrie, Ziua Naţională a României” - eveniment cultural-gastronomic cu specific tradiţional românesc - diplomă pe care şi-au pus semnăturile Radu Constantin Zărnescu (în calitate de preşedinte Euro-Toques Romania), Robert Rainford (în calitate de invitat special din Toronto, Canada), Gabriela Petrea (în calitate de director general Agrana România) şi dr. Iulia Drăguţ )în calitate de preşedinte Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ, asociaţie membră a World Association of Chefs Societies).

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS