Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Hai la Tinu! Ajutorul este răsplătit: chef Dragoş Pădurariu îl ajută pe chef Alex Hora cu noul său restaurant

Actualitate
Tools
Typography

Participant la sezonul 2 al emisiunii Masterchef unde, în finală, a ocupat locul doi, Alex Hora a făcut parte din echipa care a răspuns “Da” la evenimentul organizat de Dragoş Pădurariu la Câmpia Turzii în vederea strângerii de fonduri pentru Sabrina şi Tiberiu.

Acum, iată, a venit rândul lui Dragoş să aprecieze, prin ajutorul său, ajutorul pe care l-a primit cu ceva timp în urmă.

Astfel, din când în când, chef Dragoş Pădurariu mai merge şi îl ajută pe chef Alex Hora cu noul restaurant pe care Hora l-a deschis de curând.

Situat la ieşirea din comuna Negreni spre Oradea, bistro “Hai la Tinu” este un popas, un local nou în care chef Alex Hora (adică Tinu), îşi întâmpină clienţii cu preparate tradiţionale, dar nu numai.

Chiar mai mult, chef Dragoş Pădurariu vă recomandă cu încredere să încercaţi şi să vă bucuraţi de preparatele gătite de Tinu în noul său bistro.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS