Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

TurdaTurism.ro invită la ecoturism pe Valea Arieşului

Actualitate
Tools
Typography

Portalul turdaturism.ro vine în întâmpinarea turiştilor care vor să viziteze Valea arieşului - dar nu numai - cu o serie de informaţii necesare celor care sunt pasionaţi de ecoturism.

“Veniţi să descoperiţi Turda şi Valea Arieşului. Avem multe poveşti de spus şi cunoaştem multe din comorile ascunse ale acestor locuri” este invitaţia care se regăseşte în materialul postat în secţiunea ştiri-evenimente a portalului, unde se precizează şi că “In sprijinul vizitatorilor care doresc sa descopere Turda si imprejurimile Turzii, punem la dispozitie o brosura informativa in care prezentam pe scurt principalele atractii ecoturistice din imprejurimile Turzii si va recomandam cateva activitati ce pot fi desfasurate in zona noastra”.

În afară de broşura disponibilă în format electronic, turdaturism.ro oferă şi diverse materiale informative precum:
Harta Turda (zona centrala)
Harta Turda (info)
Imprejurimile Turzii
Arii protejate (harta)
Arii protejate (info)
Brosura "Potaissa - Arc peste Timp"

Pentru mai multe informaţii vă invităm la o VIZITĂ AICI.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS