Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

La Turda, pepenii se vor vinde doar în pieţe

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
Întrucât sezonul comercializării pepenilor verzi a început, Serviciul Public Poliția Locală Turda vă informează asupra următorului aspect:

Comercializarea pepenilor verzi se realizează cu respectarea condițiilor tehnico - sanitare în cele două piețe amenajate de pe raza unității adminitrativ teritoriale a municipiului Turda (piața centrală și zona Micro III).

Pe această cale, specificăm faptul că polițiștii locali vor efectua verificări asupra documentelor de proveniență a mărfii. În măsura în care aceștia vor constata abateri de la normele legale incidente (Legea nr.12/1990 republicată privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite) vor sancționa contravențional vânzătorii ambulanți în cauză.

Comercianților le aducem la cunoștință faptul că, în acest an, vânzarea pe domeniul public și privat nu este permisă, pentru evitarea unui prejudiciu de imagine a orașului și în vederea respectării condițiilor de igienă mai sus menționate.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS