Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Cod galben de caniculă la Turda. Evitaţi deplasările între orele 11:00 şi 16:00

Actualitate
Tools
Typography

SVSU Turda informează populația municipiului că în intervalul 28-30 iunie 2017, temperaturile maxime vor atinge frecvent 33 – 36 grade Celsius, iar indicele temperatură – uminiditate (ITU) va depăși pragul critic de 80 unități. În consecință, recomandăm locuitorilor Turzii să evite deplasarea între orele 11.00 – 16.00 ale zilei.

Dacă totuși problemele zilnice nu permit respectarea aceastei recomandări, vă informăm că în baza protocolului nr. 5038 /3212 din 24.06.2016 încheiat la nivel interinstituțional (Direcția de Sănătate Publică Cluj - Colegiul Farmaciștilor din România - Filiala Cluj), Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Turda a organizat puncte de prim ajutor în toate farmaciile din municipiu, unde cetățenii pot beneficia de prim-ajutor medical, apă și asistență.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS