Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Comunicat: Arhivatorul împlineşte doi ani

Actualitate
Tools
Typography

Depozitul de siguranta, cunoscut si recunoscut în zonă și în țară ca și Arhivatorul, împlinește luna aceasta 2 ani de activitate.

Fondatorul firmei - FLORIN CUC împreună cu echipa sa vor sărbătorii evenimentul, sambătă 27 ianuarie 2018, alături de colaboratori loiali și invitați de cinste, în cadrul Petrecerii aniversare.

Privim încrezători spre viitor, investim continuu în dezvoltarea și perfecționarea noastră pentru satisfacerea nevoilor colaboratorilor și îndeplinirea misiunii Arhivatorul-ui.

Director general,

Ing. FLORINEL CUC

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS