Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Cristian Matei îi răspunde lui Bogdan Ursuleanu: “Bogdan mi-a cerut să îi plătesc datoriile iar eu am refuzat categoric”

Actualitate
Tools
Typography

Se pare că mediul online este cel în care se duce lupta! :) După ce în prima parte a zilei de azi fostul consilier al primarului Cristian Matei - Bogdan Ursuleanu - a postat pe facebook un text ce poate fi luat drept atac la adresa primarului turdean, iată că şi Cristian Matei vine cu o replică tot în mediul online.

Printr-un text care începe cu “Dragi turdeni”, primarul Cristian Matei foloseşte un ton vizibil moderat pentru a-şi expune poziţia referitor la cele scrise de fostul său consilier personal.

Considerând că atacul la adresa sa pornit de Bogdan Ursuleanu nu este decât ceva bine punctat în cadrul unei lupte politice din perioada pre-electorală, primarul turdean vine cu elemente care în ochii unora pot apărea cu intenţia discreditării lui Ursuleanu.

La fel cum spuneam şi în cazul acuzelor aduse de Ursuleanu, adevărul îl ştiu câteva persoane şi nu întreaga opinie publică care nu are permanent acces la toate datele.

Dar iată ce scrie, ca replică, primarul Cristian Matei pe reţeaua de socializare:

“Dragi turdeni, cu privire la afirmațiile domnului Bogdan Ursuleanu, fostul meu consilier personal, aș dori sa vă comunic și punctul meu de vedere, astfel încât să fie facută lumină în această poveste al cărei autor este și în care eu sunt descris ca personajul negativ, o poveste cu atât de multe neadevăruri și exagerări, cu elemente denaturate voit, cu scopul de a-mi crea prejudicii de imagine, acum într-un moment ales cu premeditare, cu doar câteva luni înainte de campania electorală.

Suntem într-un punct de presiune politică mare, deoarece se apropie alegerile. În acest context, încep atacurile și presiunile politice asupra mea și a echipei cu care am demonstrat că se poate!

Colaborarea mea cu domnul Ursuleanu a început în anul 2016, într-un moment în care formam o echipă pentru a duce la îndeplinire toate planurile și ideile de care Turda avea nevoie pentru transformarea orașului așa cum mi-am propus, așa cum am promis cetățenilor. După cum am aflat recent, domnul Ursuleanu era un om care se confrunta încă de pe vremea aceea cu niște grave probleme financiare și din pacate aceste probleme nu s-au rezolvat în acești ani, ci dimpotrivă, după cum chiar acesta mi-a marturist, aceste probleme s-au acutizat foarte mult în ultima perioadă.

Aceste probleme financiare grave cu care se confruntă domnul Ursuleanu reprezintă motivația acestor declarații și a acestei entorse de atitudine și comportament la adresa mea, a echipei mele și nu în ultimul rând a turdenilor, deoarece mi-a cerut mie să îi plătesc datoriile, iar eu am refuzat categoric! Ba mai mult, pentru această tentativă de șantaj, am luat decizia de a-l înlătura de la conducerea API, decizie care cu siguranță a dus la reacția pe care a avut-o astăzi, imediat după ce a aflat.

Bogdan Ursuleanu se descalifică prin această abordare, aruncând cu noroi în oamenii pe care i-a avut mai mulți ani alături și în echipa din care a făcut parte. Acest lucru dovedește caracterul pe care îl are și consider că fiecare cetățean poate discerne singur despre ce fel de om este vorba. Pentru mine a fost un șoc să constat că un membru al echipei mele s-a dovedit a fi un personaj toxic care își pune propriile interese în prim plan ceea ce eu, ca primar, nu pot să accept.

Alături de echipa mea vom continua să luptăm pentru acest oraș în interesul turdenilor, chiar dacă mai iese în cale câte un urs nervos.

Declarațiile domnului Ursuleanu nu au nicio legatură cu realitatea, fie că dânsul dorește să vadă acest lucru sau nu, realizările echipei admnistrației locale sunt incontestabile!

Noi suntem echipa care a adus Turda pe un trend al dezvoltării, chiar dacă este dureros pentru cei care tânjesc să pună mâna pe administrație în scop personal.”

La fel, aşa cum spuneam şi în cazul celor menţionate de Ursuleanu, şi în cazul celor menţionate de Matei, rămâne care fiecare dintre cei doi să probeze acuzele pe care le aduc. Asta în cazul în care fiecare doreşte să fie credibil.

Până una-alta, este interesant un comentariu postat chiar de Bogdan Ursuleanu la postarea primarului municipiului Turda, Cristian Matei:  "Un mesaj foarte slab! Nu pot decat sa îi multumesc Dianei Apahidean pentru susținere! Stiu ca e greu colega, si stii ca nu am vrut sa ajungem aici! Mergem inainte cum putem fiecare!"

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS