Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

VIDEO | Misiune umanitară a Forţelor Aeriene Române - pacient cu SARS-Cov-2 în stare gravă, transportat de urgenţă cu aeronavă militară

Actualitate
Tools
Typography

O aeronavă de tip C-27J Spartan aparținând Forțelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni de evacuare medicală, a efectuat sâmbătă, 11 aprilie, la solicitarea Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, o misiune umanitară de urgență pe ruta București – Suceava și retur, pentru transferul unui pacient aflat în stare gravă, confirmat pozitiv SARS-CoV-2.

Aeronava a avut la bord o echipă a SMURD București, precum și un modul de izolare dotat cu aparat de ventilație mecanică și o grupă pentru decontaminarea personalului și a echipamentelor.

MApN va pune la dispoziție jurnaliștilor imagini de la sosirea aeronavei.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS