Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Focurile de artificii de Revelion s-au ANULAT la Turda

Administraţie
Tools
Typography

După două comunicări privind focurile de artificii care să marcheze trecerea în noul an la Turda, se pare că a treia comunicare stabileşte lucrurile la modul cel mai concret: nu se mai face!

Iată precizarea Primăriei Turda de pe facebook:

Dragi turdeni,

Vă informăm că nu am primit avizele necesare pentru a lansa focurile de artificii mai devreme, respectiv la ora 22.00. Astfel, ne vedem nevoiți să ANULĂM spectacolul pirotehnic din acest an.

Ne-am dorit ca lumina artificiilor aprinse în noaptea anului nou să vă aducă puțină bucurie, atât dumneavoastră cât și copiilor, însă se pare că situația epidemiologică nu ne permite să găsim o soluție optimă.

Vă dorim tuturor un an nou plin de bucurii și vă dorim multă sănătate!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS