Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Dorin Lojigan, la final de 2020: “Mulţumesc, Câmpia Turzii”

Administraţie
Tools
Typography

Am ajuns la finalul unui an în care am fost solidari și vă mulțumesc pentru suportul acordat în demersurile întreprinse de administrația locală, împreună cu alte instituții ale statului, in beneficiul comunității.

A fost unul dintre cei mai grei ani pentru România post-decembristă, dar și pentru întreaga lume. Un an în care ne-am îngrijorat, în mod deosebit, pentru sănătatea și viața celor dragi nouă, din cauza pandemiei care a schimbat cursul vieții multora.

2020 a fost un an atipic și pentru Primăria Municipiului Câmpia Turzii, dar și pentru societățile și instituțiile subordonate. Motivul a fost unul pe cât de cunoscut, pe atât de complex: pentru prima dată, în același an calendaristic, ne-am confruntat cu efectele pandemiei, care s-au suprapus peste desfășurarea activităților din Primărie, implementarea de fonduri europene, dar am trecut și prin două sesiuni electorale.

Înainte de toate, permiteți-mi să vă mulțumesc tuturor pentru răbdarea, responsabilitatea și solidaritatea de care ați dat dovadă în acest an. Faptul că marea majoritate dintre voi ați răspuns pozitiv eforturilor administrației și măsurilor impuse de Guvern pentru limitarea efectelor negative ale pandemiei a demonstrat, încă odată, că Municipiul Câmpia Turzii are cetățeni care știu să-și prioritizeze nevoile și dorințele, spre binele comun.

Câteva dintre reușitele anului 2020, din punct de vedere al administrației publice locale:

  • Debutul lucrărilor de reabilitare a Liceului Teoretic „Pavel Dan” – finanțate din fonduri europene
  • Debutul lucrărilor de reabilitare a Colegiului Tehnic „Victor Ungurean” – finanțate din fonduri europene
  • Lucrările de reabilitare a străzilor Republicii și Aurel Vlaicu – finanțate din fonduri europene
  • Lucrările de edificare a Complexului Sportiv, Patinoarului și Skate-parkului – finanțate din fonduri europene și realizate în proporție de 95%
  • Lucrările de reabilitare și modernizare a rețelei publice de apă și canalizare – finanțate din fonduri europene
  • Asfaltarea străzilor din cartierul Șarât – finanțate din Programul Național de Dezvoltare Locală
  • Finalizarea modernizării și extinderii sistemului de supraveghere video a Municipiului – proiect premiat în cadrul galei „Smart City Industry Awards 2020”.
  • Achiziționarea unui Computer Tomograf de ultimă generație la Spitalul „Dr. Cornel IGNA”

De asemenea, în 2020, au fost semnate contracte de finanțare sau de lucrări, dar și acorduri de parteneriat ale căror efecte se vor vedea începând cu anul următor:

  • Semnarea acordului cu Consiliul Județean Cluj și Municipiul Turda în vederea edificării Centurii de Ocolire a Municipiului Câmpia Turzii
  • Demararea licitației de lucrări la Parcul Industrial Tetarom V
  • Semnarea contractului de lucrări aferent construirii Bazinului Didactic de Înot – lucrare finanțată de către Compania Națională de Investiții
  • Semnarea contractului de lucrări pentru proiectul european „Amenajare zonă cultural-recreativă „La 3 lacuri”.

Anul 2020 a fost unul plin, cu multe satisfacții.

Apreciez atitudinea acelora care au fost alături de Primăria Câmpia Turzii, le mulțumesc colegilor din Primărie și vă asigur că activitatea noastră nu încetinește și nu se oprește aici.

Anul care urmează va fi unul cu mai multe lucrări și activități pentru dezvoltarea Municipiului Câmpia Turzii.

Cu ajutorul lui Dumnezeu și cu susținerea dumneavoastră, a partenerilor administrației publice locale, vom duce la bun sfârșit toate proiectele pe care ni le-am propus și vom face din Câmpia Turzii un oraș în trend cu valorile și strategiile Comunității Europene.

La Mulți Ani, dumneavoastră, tuturor!

La Mulți Ani, Câmpia Turzii!

Dorin Nicolae LOJIGAN,
Primarul Municipiului Câmpia Turzii

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS