Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Primarul Matei laudă munca celor de la Serviciul Finanţări Externe şi Relaţii Internaţionale

Administraţie
Tools
Typography

O nouă postare pe facebook a primarului Cristian Matei, de această dată, vine să aducă o laudă pentru cei care au muncit ca municipiul Turda să poată accesa fonduri europene.

Când ne gândim la zecile, chiar sutele de milioane de euro atrase din surse externe și când vedem că în oraș totul se transformă, preponderent din bani europeni, nu trebuie să uităm că într-un birou, într-o clădire istorică din Piața 1 Decembrie 1918, este o mică armată de oameni extraordinari, care fac ideile să se transforme în proiecte. Iar aceste proiecte se transformă apoi în bani cu care dezvoltăm Turda!

Așa arată biroul Serviciului de Finanțări Externe și Relații Internaționale. Cu mormane de dosare, nopți nedormite și termene limită, dar cu o energie fantastică! Să ținem minte că eforturile și dedicarea acestor membri minunați ai echipei Primăriei au un rol esențial în obținerea fondurilor europene, iar atunci când vedem un autobuz nou, o stradă proaspăt modernizată, sau multe altele ce vor mai avea să fie, să le transmitem un gând bun!

Vă mulțumim, Codruța Bungărdean,  Mihaela Ielciu, Neluțu Mureșan, Gabriela Hada, Raluca Șpan și Ștefan Candrea!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS