Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Mesajul primarului Dorin Lojigan de 15 Martie: “La mulți ani, maghiarilor de pretutindeni!”

Administraţie
Tools
Typography

Ziua de 15 martie este una specială pentru poporul maghiar din toate colțurile lumii.

În 15 martie 1848, la Buda și Pesta aveau loc primele manifestări revoluționare în Ungaria. Cu acest prilej, revoluționarii maghiari citeau proclamația de la Buda, care începea cu fraza „Poporul maghiar dorește libertate, pace și înțelegere!”

La Câmpia Turzii, în era post-revoluționară, pacea și înțelegerea au domnit între comunitățile română și maghiară. Două dintre localitățile înfrățite cu municipiul nostru sunt peste Tisa, astfel că legătura cu poporul maghiar este una frățească, trainică și de încredere.

Astăzi, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, transmit un mesaj de felicitare partenerilor noștri cu origini maghiare, cu speranța că împreună vom trece peste pericolul cu care ne confruntăm din punct de vedere al sănătății.

La mulți ani, maghiarilor din Câmpia Turzii și de pretutindeni! Să rămâneți oameni demni, faini și liberi!

Dorin Nicolae LOJIGAN,
Primarul Municipiului Câmpia Turzii

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS