Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

CA al RAGCL ar vinde ceva de prin curtea regiei

Administraţie
Tools
Typography

Din ciclul "Ce atribuţii mai primeşte Consiliul de Administraţie al RAGCL Câmpia Turzii?" azi vă prezentăm ce s-a întâmplat ieri.

Adică ieri, 2 octombrie, consilierii de la Câmpia Turzii au lărgit atribuţiile pe care le are Consiliul de Administraţie al RAGCL. Şi nu au făcut-o aşa, cu una, cu două, cu cu o hotărâre de Consiliul Local, care hotărâre completa o altă Hotărâre de Consiliu Local prin care fusese desemnat Consiliul de Administraţie al RAGCL şi prin care se preciza şi ce atribuţii are acest CA.
Mai la concret, pe 9 ianuarie 2013 consilierii locali de la Câmpia turzii votau cu mâinile pe sus ca noul CA al RAGCL să îi aibă în componenţă pe Doru Bidiga (ca reprezentant al autorităţii tutelare), pe Cozmina Duca, pe Cătălin Eugen Văsie, pe Ionel Tudorache Isac şi un reprezentant al Ministerului Finanţelor Publice iar acest CA să aibă atribuţii de bază aşa cum sunt ele prezentate în art. 9 al OUG 109/2011, lucruri prevăzute la alineatele (1) respectiv (2) de la primul articol al HCL adoptată în luna ianuarie a acestui an.
Ei bine, ieri, consilierii locali au adoptat - cu aceleaşi mânuţe pe sus (acuma nu băgăm mâna în foc că erau tocmai aceleaşi dar având în vedere că de obicei se votează prin ridicarea mâinii drepte...) - o nouă HCL care completează vechea HCL în sensul că la primul articol al vechii HCL se introduce un nou alineat - pe numele său (3) - alineat în care se precizează următoarele: "se împuteniceste Consiliului de Administratie a RAGCL Campia Turzii sa valorifice bunurile regiei prin vanzarea lor catre actualii detinatori , Compania de Apa Aries si Compania de Salubritate Campia Turzii S.A. iar bunurile cu un inalt grad de uzura,iesite din serviciu,sa fie casate si valorificate ca fier vechi,urmand ca sumele incasate sa fie utilizate pentru sustinerea activitatii regiei,iar diferentele sa fie virate la bugetul local" (am copiat exact textul redactat "oficial").
Deci s-a înţeles, da? să se revizuiască (HCL) primesc, ca să se mai vândă câte ceva pe ici, pe colo, sau să nu se revizuiască, primesc, dar atunci de ce ne-am mai apucat, că oricum ce-i vechi trebuie casat şi valorificat la fier vechi...  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS