Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

Punct final al procesului de închidere și ecologizare a rampei de deșeuri din Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Recent a fost efectuată recepția de lucrări aferentă proiectului „Închidere și ecologizare depozit urban neconform de deșeuri din Municipiul Câmpia Turzii”.

Practic, rampa de deșeuri situată la ieșirea din oraș a fost închisă și ecologizată definitiv.

La un timp relativ scurt de la semnarea contractului de lucrări dintre beneficiarul, Consiliul Judetean Cluj și titularul, Secvision Business Solutions S.R.L., Municipiul Câmpia Turzii se alătură orașelor din țară care au întreprins acest demers. Valoarea contractului a fost de 6.128.140,82 de lei, preț fără TVA.

Este un moment care marchează intrarea Municipiului Câmpia Turzii într-o eră SMART ECO, în care atenția administrației publice locale se îndreaptă spre implementarea de proiecte în concordanță cu strategiile Uniunii Europene privind protecția mediului înconjurător.

„Mulțumesc Consiliului Județean Cluj și domnului Alin Tișe pentru demersurile întreprinse în vederea închiderii și ecologizării acestei rampe de deșeuri. Prin intermediul acestor lucrări, Câmpia Turzii se înscrie în rândul orașelor românești fără rampe de deșeuri poluante.”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS