Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, May
93 New Articles

Apariţii TV, interviuri, controale, deficienţe constatate şi multe altele... Prefectul Szilárd Tasnádi “a dat raportul”

Administraţie
Tools
Typography

Astăzi, 14 iunie, prefectul judeţului Cluj, Szilárd Tasnádi, şi-a prezentat raportul de activitate de la preluarea mandatului, fapt care a avut loc în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate în sala mare a Palatului Administrativ din Cluj-Napoca.

Raportul de activitate al prefectului judeţului Cluj este împărţit pe mai multe capitole cum ar fi Colegiul Prefectural al Judeţului, Acţiuni relevante şi cu impact major desfăşurate în perioada de referinţă, CJSU, Intensificarea activităţii de vaccinare a populaţiei, Corpul de control al prefectului Servicii publice comunitare şi aşa mai departe.

Fiecare dintre cele 21 de capitole sunt detaliate pe 21 de pagini, întregul document putâtnd fi consultat cu un simplu CLICK AICI!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS