Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

Şedinţă ordinară a CL Câmpia Turzii joi, 26 august

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 610/20.08.2021 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, Consiliul Local Câmpia Turzii a fost convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 26 august 2021, la ora 13.00.

Programată a se desfăşura în sala de şedinţe a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu” din Câmpia Turzii, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

  1. Prezentarea Deciziei nr. 25 din data de 30 iulie 2021 a Curții de Conturi a României, Camera de Conturi Cluj - Raport de audit financiar.
  2. Proiect de hotărâre privind acordarea unor facilități fiscale pentru SC WIP INDUSTRIES ROMÂNIA SRL.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de începere a lucrărilor de construire a locuinței pe un teren atribuit în temeiul Legii nr. 15 din 2003
  4. Proiect de hotărâre privind aprobareaacordării dreptului de uz și servitute cu titlu gratuit în favoarea societății Nova Power & Gas S.R.L. Cluj-Napoca asupra unei parcele de teren cuprinsă în imobilul înscris în C.F. nr. 55953 aparținând domeniului public al municipiului Câmpia Turzii, în vederea executării lucrării ”Alimentare cu energie electrică a organizării de șantiere în vederea derulării proiectului de construire hală industrială cu corp administrativ WIP INDUSTRIES ROMÂNIA S.R.L.”
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea desfințării construcțiilor cu caracter provizoriu, având destinația de garaje și magazii, amplasate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al municipiului Câmpia Turzii.
  6. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Municipiului Câmpia Turzii pentru participarea la ședința Adunării Generale Ordinare a Acționarilor societății COMPANIA DE APĂ ARIEȘ S.A. din data de 08.09.2021.
  7. Diverse
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS