Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Video informativ! Primăria Turda vă invită să accesaţi serviciile instituţiei din confortul locuinţei dumnneavoastră

Administraţie
Tools
Typography

Fă-ți cont pe platforma online.primariaturda.ro și vei putea solicita certificatul fiscal, vei putea depune declarațiile de impunere pentru imobil/mijloacele de transport sau îți poți verifica sumele de plată.

Prin portalul online. primariaturda.ro, secțiunea Biroul de Lucru poți trimite solicitări către Compartimentul Autoritate de Autorizare pentru Servicile de Transport Local, Direcția Tehnică, Serviciul Urbanism și Amenajare Teritorială.  

Online, rapid și sigur te poți programa la ghișeu sau poți căuta și verifica stadiul documentelor depuse.

Dacă ai identificat probleme în oraș, acum poți sesiza aceste situații pe harta interactivă, My Turda accesând platforma online.primariaturda.ro!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS