Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Program de colectare deşeuri vegetale în luna noiembrie la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Săptămâna 2 : LUNI: 08.11.2021

Săptămâna 4 : LUNI: 22.11.2021

Instrucțiuni colectare:

  • Identificați deșeurile vegetale:
  • Deșeuri provenite din toaletări arbori, arbuști, tuns gard viu, cosit iarbă, gradinarit (crengi, iarbă și aletele)
  • Pentru a putea satisface nevoia tuturor cetățenilor, trebuie limitată cantitatea de deșeuri vegetale după cum urmează:
  • 3 saci de gospodărie sau echivalentul unei pubele de 0,24 mc;
  • Deșeurile vegetale de mari dimensiuni, cum sunt crengile trebuie scoase în legături de circa 1 m cu diametru aproximativ 50 cm legate cu sfoară, nu mai mult de 3 legături.
  • Scoateți deșeurile vegetale la programul stabilit de către societatea de salubrizare.

ATENȚIE!

Deșeurile vegetale trebuie sa fie în fața gospodăriei dumneavoastră, începând cu ora 07:00.

În cazul în care aveți o cantitate mai mare decât cea menționată mai sus, colectarea acestora se va face separat prin comandă contra cost. Pentru comandă și detalii ne puteți contacta la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la nr. de telefon 0784/011325.

NOTĂ : ÎN LUNA DECEMBRIE 2021 NU SE MAI COLECTEAZĂ DEȘEURI VEGETALE!!!!

PROGRAMUL PENTRU DEȘEURI VEGETALE PENTRU ANUL 2022 VA FI ADUS LA CUNOȘTINȚA CETĂȚENILOR LA SFÂRȘITUL LUNII IANUARIE 2022!!!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS