Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

14
Tue, May
82 New Articles

Pas cu pas, îmbunătățim aspectul fiecărui cartier

Administraţie
Tools
Typography

O echipă condusă de domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, s-a deplasat astăzi în teren pentru a analiza un nou proiect de reabilitare și configurare urbanistică.

Este vorba despre cvartalul cuprins între străzile Gheorghe Barițiu, Aurel Vlaicu, Oituz și Retezatului, care include străzile Aleea Vânătorilor și Aleea Constructorilor. În această locație avem un proiect de creștere semnificativă a numărului de locuri de parcare de reședință, prin desființarea garajelor existente. De asemenea, prin „redesenarea” peisajului actual, ne dorim un aspect nou, cu alei pietonale, care să fie în beneficiul tuturor cetățenilor care tranzitează zona.

✅De asemenea prin proiect, zona va fi mult mai accesibilă inclusiv pentru autospecialele de urgență (pompieri, ambulanță etc).

Acest obiectiv de investiții va fi demarat în perioada următoare.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS