Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

15
Wed, May
82 New Articles

Modernizarea străzii Andrei Mureșanu intră în linie dreaptă. ☑️

Administraţie
Tools
Typography

Ieri a început asfaltarea cu primul strat al tronsonului cuprins de la strada Andrei Mureșanu intersecție cu strada A.I. Cuza până la strada Avram Iancu, sensul de mers spre centrul municipiului Turda.

În prealabil au fost schimbate bordurile și a fost realizat trotuarul din pavaj. Totodată, au fost efectuate lucrări de stabilizare a fundației drumului cu piatră spartă.

După modernizare, strada va avea: trotuare moderne, pavate, piste de biciclete și spații verzi.

Vă reamintim că strada Andrei Mureșanu este cuprinsă în proiectul de modernizare a coridoarelor de Mobilitate Urbană Durabilă - Coridorul Central.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS